ISO 45001 helpt.

Want in een veilige en gezonde werkomgeving
houdt u plezier in uw werk.

Transitie naar ISO 45001

Veiligheid en goede arbeidsomstandigheden gaat iedereen aan. ISO 45001 is dé norm op het gebied van veiligheid en gezondheid op de werkvloer. Wist u dat er dagelijks 7700 werkgerelateerde sterfgevallen plaatsvinden? Voor Lloyd's Register is elk sterfgeval er één teveel. Als organisatie helpen wij bedrijven al meer dan 250 jaar hier verandering in te brengen. Wilt u het ziekteverzuim aanpakken en een gezonde en veilige werkomgeving creëren voor uw medewerkers? Ontvang nu het informatiepakket!

Download nu deel 1

Download nu deel van de reeks genaamd: "Werken aan een veiligere en gezondere werkomgeving voor iedereen".In dit whitepaper maken organisaties kennis met de mogelijkheden van ISO 45001. Na aanmelding ontvangt u meerdere artikelen over dit onderwerp, inclusief een uitgebreide vergelijking tussen OHSAS 18001 en ISO 45001. U kunt zich op elk moment uitschrijven.

De reeks bestaat uit onderstaande thema's:

  • Bijlage SL, een gemeenschappelijk kader wat ook als bijlage is geïntroduceerd bij ISO 9001 en ISO 14001,
  • Contextanalyse,
  • Leiderschap en participatie van werknemers,
  • Identificatie van risico's en kansen,
  • Arbokwesties binnen de toeleveringsketen,
  • Migreren van OHSAS 18001 naar ISO 45001, waar te beginnen?
  • De 10 meest gestelde vragen die u moet weten over ISO 45001.

Vul onderstaand formulier in en u ontvangt deel 1 van de reeks genaamd "Werken aan een veiligere en gezondere werkomgeving". Na aanmelding ontvangt u meerdere artikelen over dit onderwerp. U kunt zich tevens opgeven voor onze nieuwsbrief zodat u soortgelijk nieuws direct ontvangt op uw persoonlijke e-mailadres. 

Lees hier meer over ons privacy beleid, zodat u weet wat we met de verzamelde informatie doen.